Jubuleiumboekje 2022
Terug naar Nieuws

Jubileumboekje ter ere van 50-jarig bestaan van SPNA gepresenteerd

Gepubliceerd op 5 oktober 2023

Op woensdag 27 september jl. is het jubileumboekje ter ere van het 50-jarig bestaan van SPNA gepresenteerd. Uit handen van de huidge voorzitter van de stichting, Aaltje Rispens, heeft mede-grondlegger Harm de Kroon het eerste exemplaar aangeboden gekregen, tijdens een speciale bijeenkomst op onze proefboerderij de Kollumerwaard. 

Nieuwsgierig om het boekje zelf te bekijken?, via de download-module rechts op deze pagina is het boekje (incl. QR-codes) te downloaden en te bekijken.

Gepubliceerd op 5 oktober 2023
Henk Westerhof
Henk Westerhof

Uitvoerend bestuurder SPNA 
06 83 48 38 24
westerhof@spna.nl

Het boekje is via onderstaande download te vinden:

 Wilt u enkel de video's van de uitgebreidere interviews bekijken?, of lukt het scannen van de QR-codes niet?, via de website https://www.spna.nl/videos/ zijn de video's ook direct te bekijken.

In het jubilieumboekje "van telen naar teeltsysteem" wordt in een aantal delen stilgestaan bij de historie van SPNA (wat is SPNA en wat doet SPNA) en daarnaast wordt er ook vooruitgeblikt. Het zijn korte teksten, foto's en ook interviews met betrokken. Hierbij wordt de tekst van het boekje middels vreschillende video-berichten ondersteund die middels een QR-code in het boekje digitaal vindbaar zijn zijn.

Het jubileumboekje is mede tot stand gekomen door inzet van de Provincie Groningen, en met inzet van diverse agrariërs, bestuurders en andere betrokkenen, waarvoor dank!

Nieuwsgierig naar meer over ons?, of over onze historie?, zie onder het menu 'over ons'.