Vacatures en stages

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar om op te reageren.

SPNA is een bedrijf met een diversiteit aan beschikbare functies. In de uitvoering en realistaie van het onderzoek, in de landbouwpraktijk en ook in de bedrijfsvoering op financieel of communcatief gebied. Word je enthousiast over wat SPNA doet en wil je graag een steentje bijdragen?, zoek gerust contact voor de mogelijkheden om je kwaliteiten voor SPNA in te zetten. Stuur in dat geval een mail naar info@spna.nl, of kom gewoon eens langs op één van onze locaties. 

Stages

Voor (onderzoeks-) stages is er bij SPNA veel mogelijk. Volg je een 'groene' HBO-opleiding op het gebied van bijvoorbeeld akkerbouw, toegepaste biologie, bedrijfskunde of ondernemerschap, dan kun je bij SPNA je oriëntatie-/projectstage of afstudeeropdracht doen. Mocht je een andere opleiding doen, dan kunnen we in overleg bekijken wat de mogelijkheden zijn. Afhankelijk van je wensen en beschikbare opdrachten loop je je stage op onze locatie Ebelsheerd of Kollumerwaard. Qua tijdsperiode is de periode maart t/m november het meest geschikt, omdat in deze periode de meeste (veld)werkzaamheden verricht worden.

Voor meer informatie omtrent stages kun je contact opnemen met ons algmene mailadres info@spna.nl of via speicifiek de beide locaties Kirsten Berghuis  (Kollumerwaard) of Bram Lommerts (Ebelsheerd). 

Tevens is SPNA een Erkend Leerbedrijf, waardoor MBO-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding bij ons kunnen volgen.

Vragen over stage-mogelijkheden?, zoek contact met ons!

Kirsten Berghuis
Kirsten Berghuis

Onderzoeker SPNA
06 30 80 01 24
berghuis@spna.nl

Bram Lommerts

Onderzoeker SPNA
06 11880320
lommerts@spna.nl

Vragen over de mogelijkheden voor een stage? Neem contact met ons op!

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Optioneel veld