LTO innovatiefonds
Terug naar Nieuws

Project 'Graanziektebarometer 2.0' ontvangt een bijdrage van het LTO Innovatiefonds!

Gepubliceerd op 18 maart 2024

Bij de recente aanvraag-ronde van het LTO Innovatiefonds heeft het SPNA project "Graanziektebarometer 2.0" een financiële bijdrage toegekend gekregen door dit fonds. Daarmee zijn we zeer blij en we vinden het fijn dat dit weer een stukje financiering omvat voor het doorontwikkelen van de Graanziektebarometer. 

Meer informatie over het LTO Innovatiefonds?, kijk HIER.

Gepubliceerd op 18 maart 2024

In combinatie met o.a. de andere financiers op dit moment van dit project (Risicofonds van de Graanhandel en SVBO (Stichting Voorbeeld Bedrijf Oldambt) stelt dit SPNA in staat om zich in te zetten voor dergelijke onafhankelijke, maar belangrijke ontwikkelinge. Waarvoor uiteraard dank!

Voor het project wordt er momenteel gewerkt aan het uitzoeken van juiste set aan sensoren in het veld en het opzetten van een goede communcatie-basis van uit te wisselen waarnemings-data tijdens het seizoen. Meer informatie volgt, blijf daarvoor aangesloten via het aanmelden bij de Graanziektebarometer, via de project-onderzoekspagina van de Graanziektebarometer; zie onderstaande link naar deze pagina.