Gebruik vergaderruimte

Zowel op onze locatie Kollumerwaard, als op proefboerderij Ebelsheerd hebben wij zalen beschikbaar voor vergaderingen, studiedagen, symposia en andere bijeenkomsten. Daarnaast zijn een groot gedeelte van onze schuren ook geschikt voor het organiseren van bijeenkomsten.

Hieronder vindt u meer informatie over de mogelijkheden. Wij zien u graag bij SPNA! Meer informatie is op te vragen via een bericht in onderstaand contactfofmulier, of via een mail naar ons algemene mailadres: info@spna.nl.

Kollumerwaard
Op proefboerderij Kollumerwaard zijn verschillende vergaderzalen beschikbaar, variërend van 2-10 tot 100 personen. Tevens is hier een expositieruimte aanwezig, welke geschikt is voor kleine stands en ontvangst van groepen.

Voor vragen en reserveringen kunt u contact opnemen met Eline Vreugdenhil (06 22 35 02 05) of Philip Kramer (06 11 88 03 42).

 Ebelsheerd
Op proefboerderij Ebelsheerd hebben we een grote vergaderzaal beschikbaar. Deze biedt ruimte aan maximaal 50 personen. Maar met aanpassingen is het ook mogelijk de schuur in te richten voor grotere bijeenkomsten. Ook is er een kleinere ruimte beschikbaar waar met ca. 8 mensen vergaderd kan worden.

Voor vragen en reserveringen kunt u contact opnemen met Arjan Hofstee (06 11 88 03 35).

Sfeerimpressie Kollumerwaard

Sfeerimpressie Ebelsheerd

Vragen over het gebruik van vergaderruimte bij SPNA? Neem contact op.

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Optioneel veld

Meer info?, zoek contact met onze medewerkers:

Phillip Kramer
Phillip Kramer

Bedrijfsleider SPNA Kollumerwaard 
06 11 88 03 42
kramer@spna.nl

Arjan Hofstee
Arjan Hofstee

Bedrijfsleider SPNA Ebelsheerd
06 11 88 03 35
hofstee@spna.nl

Eline Vreugdenhil
Eline Vreugendenhil

office manager
06 22 35 02 05
vreugdenhil@spna.nl