Algemeen

Op de locatie Ebelsheerd in Nieuw Beerta is het laboratorium van SPNA gevestigd. Het laboratorium dient met name ter ondersteuning van het onderzoek van SPNA en belanghebbenden van antwoorden op hun vragen te voorzien. Zo kunt u bij SPNA terecht als u problemen heeft met uw gewas of teelt, of voor analyses van uw granen. SPNA beschikt in het laboratorium over de modernste apparatuur om u op deze manier zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Ondersteuning van het onderzoek

In combinatie met het onderzoek is het mogelijk een antwoord te geven op vragen die wegkomen achter het veldonderzoek. Ook wanneer het gaat om het analyseren van producten tijdens of na de teelt. Hierbij moet u denken aan zaken gerelateerd aan chemie, microbiologie, ziekten en detectie.

Graananalyses

Op het gebied van graananalyses is veel mogelijk bij SPNA. Zo beschikken wij over apparatuur om kwaliteitsparameters te bepalen in o.a. tarwe, koolzaad, gerst en sojabonen. De kracht van SPNA is dat u uitslag van uw graananalyses binnen twee werkdagen krijgt. Ook kiemkrachtbepalingen, valgetalmeting en DON analyse is mogelijk. In de meeste gevallen ontvangt u hiervan binnen vijf werkdagen de uitslag.

 

Contactgegevens

E: info@spna.nl
W: www.spna.nl

Locatie Ebelsheerd
Hoofdweg 26
9687 PL Nieuw Beerta

Locatie Kollumerwaard
Hooge Zuidwal 1
9853 TJ Munnekezijl