Nieuwere berichten

Actueel

Programma kennisbijeenkomst 13 juni bekend

Het programma van de kennisbijeenkomst suikerbiet+ui+veldboon op 13 juni locatie Ebelsheerd is bekend! Zie op de thema-pagina voor de themabijeenkomsten voor meer info:  KLIK HIER.

Lees het hele bericht

Thema-bijeenkomsten 2023

In 2023 zullen de jaarlijkse open dagen van SPNA locaties Ebelsheerd en Kollumerwaard ingevuld worden door een aantal gewas-thematische bijeenkomsten. In onderstaand tabel zijn de datums van de verschillende bijeenkomsten zichtbaar. Meer informatie over de opzet en het programma van deze bijeenkomsten zal op deze pagina worden toegevoegd.    

Lees het hele bericht

Voorjaarsnieuwsbrief 2023 en tevens Onderzoeksnieuwsbrief beschikbaar

De voorjaarsnieuwsbrief 2023 is beschikbaar!, lees hem via onderstaande link.  Wilt u onze nieuwsbrief zelf in uw mailbox ontvangen als deze beschikbaar is?, mail dan naar: info@spna.nl .  

Lees het hele bericht

Programma kennisdelers 2023 bekend

Graag brengen wij de reeks van kennisdelers-2023 bij u onder de aandacht, welke op SPNA locaties Ebelsheerd en Kollumerwaard zullen worden georganiseerd. Via onderstaande download is het programma van deze interessante reeks bijeenkomsten zichtbaar.  

Lees het hele bericht

Thema-bijeenkomsten 2023

De open dagen 2023 krijgen vorm middels 'thema-bijeenkomsten' die we per gewas organiseren. In onderstaande figuur een overzicht van deze bijeenkomsten. Verdere info volgt en zal middels deze pagina worden gedeeld. 

Lees het hele bericht

Nieuwsbrief winter 2022 beschikbaar

De nieuwsbrief van herfst 2022 is beschikbaar. Lees hem nu via de onderstaande link.

Lees het hele bericht

Dinsdag 20 december: Bijeenkomst Ebelsheerd

Uitnodiging Veld-demonstratie groenbemesters en ANOG lezing over akkerranden en verwaarden maaisel 20 december, 13-16u.  

Lees het hele bericht

vrijdag 28 oktober: Kopeg-velddemo op SPNA locatie Ebelsheerd

Vrijdag 28oktober wordt er een velddemo met verschillende kopegmerken en technieken op kleigrond georganiseerd op SPNA locatie Ebelsheerd. Van 14-16u (13:30u inloop) bent u van harte welkom! Via onderstaande afbeeldingen vindt u meer info ( druk op de afbeeldingen om deze te vergroten en geheel te zien ), de complete uitnodigiging vindt u in bovenstaande download.  

Lees het hele bericht

 
 Oudere berichten