Gebruik vergaderzalen

Zowel op onze locatie Kollumerwaard, als op proefboerderij Ebelsheerd hebben wij zalen beschikbaar voor vergaderingen, studiedagen, symposia en andere bijeenkomsten. Hieronder vindt u meer informatie over de mogelijkheden. Wij zien u graag bij SPNA!

 

Kollumerwaard

Vanaf 1 september 2014 is de exploitatie van de zalen op proefboerderij Kollumerwaard uitbesteed aan Villa Velink Producties. Hierdoor kunt u gebruik maken van een veel groter aanbod aan mogelijkheden. Vanzelfsprekend kunt u de zaal of zalen huren voor vergaderingen en kan er koffie/thee en frisdrank geserveerd worden.

Maar het is ook mogelijk om uw verblijf op de Kollumerwaard uit te breiden met een buffet of diner. Ook kunnen complete arrangementen verzorgd worden. De mogelijkheden hiervoor zijn zeer uitgebreid. Wilt u contact opnemen met Syb Velink (06 37 62 52 89) van Villa Velink Producties, als u een ruimte wilt gebruiken?

 

Ebelsheerd

Op proefboerderij Ebelsheerd hebben we een grote vergaderzaal beschikbaar. Deze biedt ruimte aan maximaal 30 personen. Maar met aanpassingen is het ook mogelijk de schuur in te richten voor grotere bijeenkomsten. 

Voor vragen en reserveringen kunt u contact opnemen met Wouter Otter (06 11 88 03 20) of Jaap van 't Westeinde (06 11 88 03 23)

 

Contactgegevens

E: info@spna.nl
W: www.spna.nl

Locatie Ebelsheerd
Hoofweg 26
9687 PL Nieuw Beerta

Locatie Kollumerwaard
Hooge Zuidwal 1
9853 TJ Munnekezijl